Καλάθι 0 x

Αποστολή με Courier

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τρεις εταιρείες ταχυμεταφορών Courier (Γενική Ταχυδρομική) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας.

Κόστος Αποστολής
Κόστος παράδοσης 5€ (όλη την Ελλάδα), Κόστος Αντικαταβολής 3€ (επιπλέον).

Αντικαταβολή με Courier
Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 500,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 15 κιλά. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

Παραλαβή από το καταστήμα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Πειραιά. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν έρθετε να σας εξυπηρετήσουμε στο Iσόγειο Κατάστημα μας STRASS στην οδό Σωτήρος 30 Πειραιά τηλ. 2104226116 (έναντι ZARA).

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο 10.30 – 15.00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10.30 – 14.00 και 17.30 – 21.00

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο